Ziyaeddin Fahri Fındıkoğlu Anaokulu
ŞÜKRÜPAŞA MAH. NECİP FAZIL KISAKÜREK CAD. NO 80A İÇ KAPI NO 1 YAKUTİYE / ERZURUM

VİZYON

Geleceğin altın çocuklarının yetişmesinde pay sahibi olmak adına çıktığımız yolda; çocuklarımızın aileleri ile işbirliği içerisinde, eğitim alanındaki gelişmeleri ve faaliyetlerimizden etkilenen kişi ve/ veya kurumlardan yapılan geri dönüşümleri sürekli takiple, beklentilerin hep önünde, kalitesiyle örnek gösterilen, önder bir kurum olmak. YÖNETİM SİSTEMLERİ POLİTİKAMIZ Erzurum Yakutiye Ziyaeddin Fahri Fındıkoğlu Anaokulu olarak;MEB’ lığı Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliği Kapsamında bakanlığın belirlediği faaliyetleri yürütmek üzere oluşturulmuş Anaokuluolarak; eğitim, öğretim ve sosyal ihtiyaç alanları yönetim hizmetiçerçevesinde: • Tüm yasal ve diğer zorunluluklara uygunluğun sağlamak • İşle ilgili yaralanma ve sağlığın bozulmasının önlenmesi için güvenli ve sağlıklı çalışma koşullarını oluşturmak • Kirliliğin önlenmesi ve kurumumuzun bağlamına uygun diğer belirli taahhüt/taahhütler dâhil, çevrenin korunmasına özen göstermek • Tehlikeleri ortadan kaldırmak ve İSG risklerini azaltmak • Çalışanların ve ilgili tarafların danışma ve katılımını sağlayarak memnuniyetlerini artırmak • Riskleri ve fırsatları değerlendirerek daha iyi hizmet vermek • Çalışanlarımızı çevre, isg ve kalite yönüyle bilinçlendirmek • Hizmetlerimizi ve şartlarımızı sürekli iyileştirmek Temel politikamızdır.

MİSYON

• Milli ve manevi değerlerine bağlı, • Duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen, kendine güvenen, • Kendisi ve çevresiyle barışık, mutlu, • İç disiplin ve sorumluluk duygusu gelişmiş, • Sosyal ilişkileri güçlü, • İşbirliği ve takım çalışmasına istekli, • Biz bilincine sahip, paylaşımcı • Değişik görüş ve düşüncelere saygılı, • Yeteneklerini ve üretkenliğini kullanabilen, • Çevreye duyarlı, • Öz bakım becerilerini kazanmış, • Sürekli gelişime açık • Türkçe’yi doğru ve düzgün kullanabilen çocuklar yetiştirmek DEĞERLERİMİZ • Koşulsuz Sevgi • Tüm insanlara dolayısıyla da kendine karşı saygı • Güven • Adalet • Sabır • Dürüstlük • Özdenetim

BAŞARILAR

2013 YILINDA 100 KAPASİTE İLE EĞİTİM ÖĞRETİME BAŞLAYAN OKULUMUZ, BAŞARILARINDAN DOLAYI İL VE İLÇEMİZDE TERCİH SEBEBİ OLDUĞUNDAN ÖĞRENCİ SAYISI 160´A YÜKSELMİŞTİR.

İKİLİ

08.00-12.00 13.00-17.00